Jeg er dybt taknemmelig for Dansk Knogleselskabs støtte til min deltagelse i ECTS PhD Training Course 2022, som blev afholdt i Nice. Programmet fra d. 4-7. juli var tætpakket med både sociale og faglige elementer. Der var spændende forelæsninger om alt fra karrieremuligheder og fondsansøgninger til knogleforskning i rumfart og nye omics-metoder og alt knogleforskning derimellem. Det gav gode muligheder for at lære om andre forskningsmetoder og –emner inden for knogleforskning end dem jeg selv arbejder med og jeg har fået en masse inspiration og ideer med hjem i bagagen. Desuden var der gode muligheder for at diskutere forskning og karriere med mentorerne både i pauserne mellem forelæsningerne og til særlige mentor-sessioner. I pauserne og til præsentations-sessionerne mødte jeg også en masse andre phd-studerende fra forskellige dele af verdenen og hørte om deres spændende og mangeartede phd-projekter og –oplevelser. Jeg har helt sikkert fået en masse gode forbindelser, som vil hjælpe mig fremover.

Det har været en fantastisk og lærerrig oplevelse at være afsted ”live” og jeg vil helt klart anbefale andre unge forskere inden for knoglefeltet at deltage i ECTS PhD Training Course, som 2023 afholdes i Danmark. Tak igen til DKS for at gøre det muligt for mig at deltage i kurset!

Leave a Reply