Tusind tak til Dansk knogleselskab for at støtte min deltagelse i ECTS’s PhD-training course 2022, som fandt sted i Valbonne, i Sydfrankrig. Kurset var særdeles spændende og gav en rig indsigt i knogleforskningen fra både et basalt og et klinisk perspektiv. Vi fik snakket med dygtige forskere, som holdte interaktive forelæsninger for os og fik lov til at netværke og dele vores viden med dem. I løbet af kurset, fik vi studerende lov til at fremlægge vores PhD-projekt for kursusdeltagerne. For mit vedkommende, gav det anledning til en del gode diskussioner og snakke omkring vores projekter, som jeg vil tage med mig videre i min forskning. Derudover var det enormt fedt at møde andre PhD-studerende inden for knoglefeltet, at netværke med dem og dele erfaringer. Alt i alt, har det været en lærerig og fantastisk oplevelse, som helt klart vil inspirere mig videre i min forskningskarrierer. 

Til slut, vil jeg klart anbefale ECTS’s PhD-kursus til de PhD-studerende, som endnu ikke har haft muligheden for at deltage i kurset.

Leave a Reply