Tusind tak til Dansk Knogle Selskab for legatet til dækning af deltagergebyret til ECTS202. Det har virkelig været en lærerig oplevelse for mig at deltage på kongressen og jeg er virkelig glad for støtten fra DKS, som gav mig muligheden for at deltage. Jeg var så heldig, at mit indsendte abstract blev antaget til en concurrent oral presentation, det var første gang jeg havde en mundtlig præsentation ved en international kongres og en meget stor begivenhed for mig, som jeg lærte meget af. Der var mange spændende sessioner i programmet, jeg nød særligt NI Mentoring sessionen som havde et lidt anderledes format. Her havde syv veletablerede forskere stillet sig til rådighed med syv interessante problemstillinger, man som ny forsker kunne have fordel af at høre andres erfaringer med, fx hvordan man får fondsmidler og hvordan man får sin forskning publiceret. Som oftest startede emnerne med et kort oplæg fra den etablerede forsker og derefter var der mulighed for at stille spørgsmål eller selv få stillet spørgsmål og dermed få skabt en dialog om emnet. Jeg synes, at jeg fik rigtig mange gode råd og overvejelser i forhold til min egen karriere med hjem fra den session. Jeg har desuden fokuseret meget på sessioner om osteoanabolske behandlinger, da mit kommende Ph.D.-projekt handler om PTH. Jeg har fået meget ny viden med og samtidig fået skrevet nogle navne ned på forskere, som jeg håber, at jeg kan møde ved senere lejligheder.

Leave a Reply