Mange tak for støtten i form af et legat til deltagelse i ECTS2021, som i år foregik online. Støtten i år var for mit vedkommende særlig god, da jeg havde æren af at holde et 8 minutters, præ-optaget mundtligt oplæg i sessionen ”New Investigator Seminar”, som omhandlede et delprojekt i mit ph.d.-forløb om effekten af tarmhormonet GIP på humane knogleceller. I forlængelse af præsentationen blev jeg endvidere interviewet til paraplyorganisationen IFRMS’ HubLE, en læringsportal for yngre forskere. Hvis interesse, kan interviewet ses ved at følge dette link https://www.huble.org/2021/07/01/gastric-inhibitory-polypeptide-gip-decreases-bone-resorptive-activity-of-human-osteoclasts-in-vitro/

Med udgangspunkt heri vil jeg stærkt opfordre DKS’ medlemmer, særligt de yngre, i at deltage i ECTS2022. Konferencen er en god mulighed for enten oral eller posterpræsentation, og samtidig er det en rigtig god blanding af basal og klinisk forskning i knoglefeltet. I år var der bl.a. et tema om kønsidentitet og knogler, tilsvarende temaet til DKS’ årsmøde.

Endnu engang tak for støtten til registrering. Det var jeg glad for, og anser derfor også DKS som forening til at have en væsentlig del i muligheden for at kunne præsentere data ved ECTS2021.

Leave a Reply