Vi har endelig fået opdateret vores hjemmeside. Den er lavet i samarbejde med Frederik Damsgaard Højsager og www.xposition.dk. Vi er svært tilfredse med hjemmesiden, som vi håber kan være med til at gøre kommunikationen mellem selskabet og medlemmerne væsentlig mere dynamisk.

Vores hjemmeside bliver med tiden den primære kommunikations form mellem medlemmer og selskabets bestyrelse. Det er her du vil kunne finde opdateringer om møder og referater fra de møder, arbejdsgrupper og høringssvar som vi i bestyrelsen arbejder med.

Vi glæder os allerede nu til at vi (forhåbentlig) ses til Generalforsamling til efteråret. I vil snart kunne læse mere om dette møde her på hjemmesiden.

Som et vigtigt punkt til GF bliver at vi vil vise jer nogle af de smerte redskaber der er kommet med i opdateringen, for eksempel har vi gjort det sådan at du kan tilmelde dig et nyhedsbrev fra os, hvor alle opdateringer bliver adviseret i din email inbox, så du ikke hele tiden skal holde øje med om der sker noget nyt.  

Vi håber I vil klikke lidt rundt på hjemmesiden og blive vandt til at bruge den. Vores mål med hjemmesiden er at det bliver et samlingspunkt for al relevant viden om knogleforskning i Danmark.

Velkommen til!

Bestyrelsen i DKS

Leave a Reply