Anne Sophie Sølling vandt foredragskonkurrencen med sit abstrakt: Treatment with zoledronate subsequent to denosumab in osteoporosis: a randomized trial

Anne Sophie skriver omkring præmien:

Mange gange tak til Dansk Knogleselskab for foredragspræmien ved generalforsamlingen november 2020! 

Jeg har lavet ph.d. på Diabetes og Hormonsygdomme, Aarhus Universitetshospital om langtidsbehandling af osteoporose. Med mine to ph.d.-vejledere Bente Langdahl og Torben Harsløf har jeg udført to kliniske studier om hhv. monitorering af en behandlingspause med alendronat og behandlingsskift fra denosumab til zoledronsyre samt et epidemiologisk studie om risikoen for fraktur i en behandlingspause med alendronat.

Jeg skal forsvare min ph.d. online d. 26. februar. Foredragspræmien vil blive brugt til print af min ph.d.-afhandling.

Leave a Reply